Home » Zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren en bedrijven

In Nederland zijn we hard op weg om groener te leven en werken. Daar kunnen ook particulieren en kleine bedrijven hun steentje aan bijdragen. Zonnepanelen laten installeren is daar een uitstekend voorbeeld van. Het is een investering die zichzelf na verloop van tijd automatisch terug zal betalen. Laat zien dat u het beste voorhebt met het milieu en kies voor de installatie van zonnepanelen!

De expertise van Installab

Zonnepanelen kunnen heel veel voordelen opleveren. Maar daarvoor zullen ze wel op een correcte wijze geïnstalleerd moeten worden. Als dat niet het geval is, zal het rendement van uw zonnepanelen ernstig achteruit gaan. En laat het rendement nou juist een allesbepalende factor zijn. Wij kijken altijd naar de optimale plek voor installatie. De panelen worden dagelijks zo lang mogelijk aan het zonlicht blootgesteld. Bovendien zorgen we altijd voor een keurige montage. De zonnepanelen zullen strak op uw dak komen te liggen. Dat geeft uw woning of bedrijf direct een modern uiterlijk. 

De voordelen van zonnepanelen

Steeds meer particulieren kiezen ervoor om zonnepanelen te laten installeren. Dat is niet zo gek, want de investeringskosten zijn flink omlaag gegaan. Daar komt nog bij dat zonnepanelen veel rendabeler zijn geworden. Dit is dan ook het moment om te kiezen voor zonnepanelen. Voor eventuele subsidie- of lening mogelijkheden kunt u de Energiesubsidiewijzer inschakelen. 

Zonnepanelen voor bedrijven

Installab helpt naast particulieren ook bedrijven bij het realiseren van hun plannen. Bedrijven zijn immers grootverbruikers van elektriciteit. Met de installatie van zonnepanelen kunnen zij enorm besparen op de energierekening. Dit is een fantastische investering op de lange termijn. Daarbovenop zet u ook nog eens een stap in de goede richting om het milieu te beschermen. Het is in Nederland bovendien mogelijk om subsidie te krijgen voor de installatie van zonnepanelen. Ga ook hiervoor naar de Energiesubsidiewijzer.

Kunnen wij wat voor u betekenen?

Wij zijn lid van Techniek Nederland en zijn gespecialiseerd in elektrische installaties. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor de installatie van uw zonnepanelen. Hiervoor kunt u online een offerte aanvragen. Dit geldt natuurlijk ook voor installaties als warmtepompen, LED verlichting en airco systemen. Als u vragen heeft, dan staat het u altijd vrij contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!