Installab logo invert

Warmtepompen

warmtepomp

Warmtepompen met een duurzaam karakter

Omdat warmtepompen een duurzaam karakter hebben, zijn ze het geknipte alternatief voor een klassieke verwarmingsketel. Een warmtepomp haalt energie uit de omgeving, waaronder uit het grondwater en uit de lucht. Daarom ligt de CO2-uitstoot opmerkelijk laag. Verder treedt er weinig of geen warmteverlies op, waardoor de pomp een hoog rendement heeft.

Product specialist van Viessmann

Bij Installab zijn we product specialist van Viessmann. De warmtepompen van dat merk zijn uitzonderlijk stil, hebben een hoog rendement en kunnen je ruimtes op hoge temperatuur verwarmen. Ze zijn ook voor bestaande woningen geschikt. Daarenboven functioneren ze op een milieuvriendelijk koudemiddel. Alle technische specificaties zijn in de brochure terug te vinden.

Naast je ruimtes verwarmen, kunnen de warmtepompen van Viessmann die koelen. Ze functioneren als een airconditioningsysteem. Samen met jou bekijken we welke warmtepomp het beste bij jouw situatie aansluit. In ons gamma zitten er tevens hybridewarmtepompen die je met je cv-ketel kunt koppelen. Ideaal om langzaam aan de overstap naar groene energie te maken. Twijfel niet om ons aan te spreken voor een gratis offerte.

Interesse in de combinatie van een warmtepomp en zonnepanelen?

Navigeer dan naar de pagina 'Zonnepanelen'!