Installab logo invert

Aircosystemen

Installab ()

Airconditioning als verkoeling of verwarming

Geen zin om tijdens de zomermaanden binnen te zitten zweten? Laat dan betaalbare airconditioning plaatsen. Een goede nachtrust en een betere concentratie zijn slechts enkele pluspunten die airconditioning te bieden heeft.

Airco is een prima investering voor wie het aangenaam fris wil hebben bij warm weer. Wist je trouwens dat je je airco ook als verwarming kunt gebruiken? Zo heb je maar één systeem nodig om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door op peil te houden.

Welke aircosystemen plaatsen wij?

Koppel je airconditioning aan je zonnepanelen

De airco’s die wij installeren, stemmen we op de structuur van je nieuwbouwpand af. Vooraf bespreken we samen met jou wat de mogelijkheden zijn en welk systeem precies bij jouw gebouw aansluit. Zo garanderen we een rendabel resultaat en een optimaal woon- of werkcomfort.

Bovendien zorgt mechanische ventilatie voor een gezondere luchtkwaliteit. Tot slot kan het erg voordelig zijn als je je airconditioning aan je zonnepanelen koppelt. Dankzij de opgewekte zonne-energie kun je je energiekosten flink terugschroeven. Meer weten over ons assortiment aan aircosystemen? Stuur ons dan vlug een bericht.

Je airconditioning nog voordeliger maken met zonne-energie?

Navigeer dan naar de pagina 'Zonnepanelen' en lees er alles over!