Specialist op het gebied van nieuw, duurzaam en verbouw werkzaamheden

N

Duurzaam en comfortabel werken

N

Totaalinstallatie van duurzame installaties

N

Altijd het juiste klimaat op kantoor

Zonnepanelen Vlissingen

U wilt graag zonnepanelen laten plaatsen in Vlissingen? Op uw bedrijfs- of kantoorpand of op uw huis? Bij Installab maakt dat geen verschil. Wij zijn er namelijk voor zowel particulieren als bedrijven en kunnen op vrijwel elk dak zonnepanelen plaatsen. Wij bieden namelijk altijd een oplossing op maat; ieder dak is immers anders. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom werken we graag mee aan de installatie van zonnepanelen bij u in Vlissingen.

Zonnepanelen laten plaatsen in Vlissingen: een goed idee

U heeft misschien het idee dat zonnepanelen bij u in Vlissingen niet veel uit zullen halen. Dat is zeker niet het geval. Hoewel het niet altijd zonnig is in Nederland, zijn zonnepanelen toch een slimme keuze. Deze hebben namelijk alleen daglicht nodig op om te laden, en zo kunt u op een natuurlijke en duurzame manier elektriciteit opwekken.

Laat uw zonnepanelen ook onderhouden

Een goede installatie van uw zonnepanelen in Vlissingen is minstens zo belangrijk als het onderhoud ervan. Gelukkig kunt u Installab daarvoor ook inschakelen. Door zonnepanelen goed te onderhouden bewaakt u het rendement en dat is natuurlijk wel zo prettig. U kunt direct online een offerte aanvragen voor het laten plaatsen van zonnepanelen in de omgeving van Vlissingen of voor meer informatie bellen naar 0164 254 649 of info@istallab.nl

Neem contact op

Installab

Wouwsestraatweg 155
4622 AE
Bergen op Zoom

0164 254 649
06 36 200 593
info@installab.nl