Home » Zonnepanelen school Bergen op Zoom

Zonnepanelen school Bergen op Zoom

Bent u als directeur van een school op zoek naar zonnepanelen? Installab is de specialist in de regio Bergen op Zoom. Wij zijn erkend e-installateur door InstallQ. De zonnepanelen worden op een vakkundige manier geplaatst, zodat u zo lang mogelijk rendement behaalt. Daarnaast is veiligheid heel belangrijk voor ons. Wanneer u zonnepanelen door onze experts laat plaatsen, is uw veiligheid, die van uw medewerkers en die van de leerlingen gegarandeerd!

Zonnepanelen op maat

Wij ontwerpen alle elektrische installaties, zoals zonnepanelen, voor u op maat. Bij dit ontwerp gaan wij uit van het uitgangspunt dat de installatie van zonnepanelen het werk op uw school moet vergemakkelijken. Wij plaatsen uw zonnepanelen precies zo dat het rendement optimaal is. Zo bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten, wat een van de hoogste kostenposten op een school is.

Onderneem actie

Duurzaam ondernemen en kosten besparen, dat wilt u toch ook? Laat snel de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw school bekijken. Natuurlijk hoeft het niet enkel bij de installatie van zonnepanelen te blijven. LED verlichting en laadpalen dragen namelijk ook bij aan verduurzaming. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een lichtscan of offerte aan.