Zonnepanelen Bergen op Zoom

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw dak in Bergen op Zoom? Wat een slimme, duurzame en milieuvriendelijke keuze! Het installeren hiervan vereist echter een hoop elektrische kennis. Het zonlicht moet namelijk allemaal omgezet worden naar elektriciteit, en de elektriciteit die niet verbruikt wordt moet opgeslagen worden. Installab heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en verzorgt daarom graag de installaties van zonnepanelen in de omgeving van Bergen op Zoom.

Zonnepanelen en andere elektrische installaties in Bergen op Zoom

Zonnepanelen laten installeren in Bergen op Zoom laat u over aan Installab. Installab is gecertificeerd partner van Viessmann en is het enige installatiebedrijf in Bergen op Zoom dat door Sterkin erkend is. Wij zijn gespecialiseerd in elektrische installaties, waaronder zonnepanelen. Wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven; de experts van Installab weten dan ook alles van de woning- en utiliteitsbouw en de installaties die daarbij horen. U kunt de installatie van uw zonnepanelen in Bergen op Zoom dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Onderhoud van uw zonnepanelen

Het is erg belangrijk om uw zonnepanelen in Bergen op Zoom goed te onderhouden. Gebeurt dit niet, dan zullen de panelen steeds slechter functioneren en minder zonlicht opvangen. Uw rendement wordt minder en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom kunt u Installab ook inschakelen voor het onderhoud van uw zonnepanelen in Bergen op Zoom en omstreken. Hiervoor, en voor het plaatsen van de panelen, kunt u online een offerte aanvragen. Als u nog vragen heeft, dan staat het u ook altijd vrij om contact met ons op te nemen.

Installab

Wouwsestraatweg 155
4622 AE
Bergen op Zoom

0164 254 649
06 36 200 593
info@installab.nl