Zonnepanelen bedrijven

Laat een zonneboiler installeren in uw woning of bedrijfspand in Bergen op Zoom! U bespaart dan bijna de helft op uw energieverbruik voor warm water. Een zonneboiler verwarmt het water met behulp van zonne-energie. Hierdoor is er geen gas meer nodig voor het verwarmen van water. Dit biedt een aantal voordelen

De voordelen van het laten installeren van een zonneboiler in uw woning in Bergen op Zoom

Wanneer u door ons een zonneboiler laat installeren is dat een verstandige beslissing. U bespaart op de energiekosten en er zijn nog meer redenen om te kiezen voor een zonneboiler:

  • Zonneboilers zijn het milieuvriendelijke alternatief voor aardgas: wanneer er zonne-energie wordt gebruikt voor het verwarmen van water, komt er geen CO2 vrij.
  • De zon als energiebron is onuitputtelijk.
  • Het gebruik van een zonneboiler is veilig, omdat er geen gas meer nodig is.

Tips voor het laten installeren van een zonneboiler door de specialist

Overweegt u ons in te schakelen om een zonneboiler in uw woning of kantoorpand in Bergen op Zoom te plaatsen? Dan hebben wij nog een aantal tips voor u:

  • Wanneer u een zonneboiler laat plaatsen door de specialist uit Bergen op Zoom, heeft u wellicht recht op subsidie.
  • Plaats een zonneboiler op uw dak, gericht op het zuidwesten, zuiden of zuidoosten. Het beste rendement heeft u met een hoek tussen de 20 en 60 graden.
  • Er is meestal geen bouwvergunning nodig voor het laten plaatsen van een zonneboiler.

Natuurlijk wilt u het beste rendement van uw zonneboiler. Vraag onze experts daarom om advies. Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Installab

Wouwsestraatweg 155
4622 AE
Bergen op Zoom

0164 254 649
06 36 200 593
info@installab.nl