Home » Zonneboiler Bergen op Zoom

Zonneboiler Bergen op Zoom

Laat een zonneboiler installeren in uw woning of bedrijfspand in de regio Bergen op Zoom! U bespaart dan bijna de helft op uw energieverbruik voor warm water. Een zonneboiler verwarmt het water met behulp van zonne-energie. Hierdoor is er minder gas nodig voor het verwarmen van water. Dit biedt een aantal voordelen.

De voordelen van het laten installeren van een zonneboiler in uw woning in Bergen op Zoom

Wanneer u door Installab, lid van Techniek Nederland, een zonneboiler laat installeren is dat een verstandige beslissing. U bespaart niet alleen op de energiekosten. Er zijn nog meer redenen om te kiezen voor een zonneboiler:

  • Zonneboilers zijn het milieuvriendelijke alternatief voor aardgas: wanneer er zonne-energie wordt gebruikt voor het verwarmen van water, komt er geen CO2 vrij.
  • De zon als energiebron is onuitputtelijk.
  • Het gebruik van een zonneboiler is veilig, omdat er minder gas nodig is.

Tips voor het laten installeren van een zonneboiler door de specialist

Overweegt u ons in te schakelen om een zonneboiler in uw woning of kantoorpand in Bergen op Zoom te laten plaatsen? Dan hebben wij nog een aantal tips voor u:

  • Wanneer u een zonneboiler laat plaatsen door de specialist uit Bergen op Zoom, heeft u wellicht recht op subsidie.
  • Plaats een zonneboiler op uw dak, gericht op het zuidwesten, zuiden of zuidoosten. Het beste rendement behaalt u met een hoek tussen de 20 en 60 graden.
  • Er is meestal geen bouwvergunning nodig voor het laten plaatsen van een zonneboiler.

Natuurlijk wilt u het beste rendement uit uw zonneboiler halen. Vraag onze experts daarom om advies. U kunt zich ook laten informeren over opties als LED verlichting, zonnepanelen en laadpalen om uw woning of kantoorpand te verduurzamen. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.