Home » Wat we doen

Elektrische installatie 

Installab levert totaaloplossingen voor alles op het gebied van elektrische installatie. Installab heeft ervaring met elektrische installatie binnen zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw. Wij ontwerpen en plaatsen complete elektra installaties. Desgewenst uitgebreid met advies over en plaatsing van verlichting, netwerken, telefoon-, alarm-, brandmeld- en ontruimings-installaties. Kortom, het gehele elektrapakket afgestemd op uw wensen!

Elektrische installatie op maat bij Installab

Elektrische installatie op maat begint bij Installab al bij het ontwerp. Installab neemt als uitgangspunt dat een elektrotechnische installatie het plezier in wonen en werken moet verhogen. Daarom staat de manier waarop mensen wonen en werken altijd centraal. En dat is natuurlijk bij iedereen anders. Vandaar onze elektrische installatie op maat.

Eerst inventariseren wij samen met u wat de meest efficiënte oplossing is. Vervolgens plannen wij deze oplossing tot in detail en voeren we hem uit.

Installab als totaalinstallateur

Installab kan ook optreden als totaalinstallateur. Naast de elektra verzorgen wij dan ook de overige installaties. Zoals gas, water, sanitair, verwarming en airconditioning. Voor alle installaties heeft u dan slechts één aanspreekpunt: Installab. Wel zo makkelijk!

Meer informatie over onze diensten voor elektrische installaties? Neem dan gerust contact met ons op of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.