Home » Warmtepomp bedrijven

Warmtepomp bedrijven Bergen op Zoom

In de zoektocht naar een duurzame en goedkopere oplossing voor het verwarmen van een bedrijfspand, is het laten installeren van een warmtepomp een goede optie voor bedrijven. Deze pomp onttrekt warmte aan natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht. Ook zijn er warmtepompen die warmte genereren uit zogenaamde restwarmte, zoals ventilatielucht. U bespaart tot wel 40% op fossiele energie. Zo spaart u het milieu en bespaart u ook nog eens op de energiekosten.

Laat net zoals veel bedrijven een warmtepomp installeren en zorg voor een aangenaam klimaat

Laat een warmtepomp installeren en geniet van een optimaal klimaat op kantoor. Wanneer het warm is, zorgt een warmtepomp voor koeling en in de winter zit u er door een warmtepomp lekker warm bij. Ook zorgt een warmtepomp voor warm water bij bedrijven. Een multifunctionele oplossing dus! Bij interesse kunt u onze experts inschakelen. Installab is dealer van Viessmann.

Installeer een warmtepomp en spaar het milieu!

Veel bedrijven vinden het ontzien van het milieu belangrijk. Een warmtepomp werkt namelijk volledig elektrisch, waardoor er geen gas meer nodig is. Een gasaansluiting bij bedrijven met een warmtepomp is dus niet nodig. U wilt net als veel andere bedrijven toch ook een warmtepomp? Wellicht heeft u zelfs meer plannen met betrekking tot de verduurzaming van uw bedrijf. De installatie van zonnepanelen en LED verlichting dragen hieraan bij. Informeer naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een lichtscan of offerte aan.