Warmtepomp bedrijven

In de zoektocht naar duurzame en goedkopere oplossing voor het verwarmen van een bedrijfspand, is het laten installeren van een warmtepomp een goede optie voor bedrijven. Deze pomp onttrekt warmte aan natuurlijke bronnen, zoals de buitenlucht. Ook zijn er warmtepompen die warmte genereren uit zogenaamde restwarmte, zoals ventilatielucht. U bespaart tot wel 40% op fossiele energie. Zo spaart u het milieu en bespaart u ook nog eens op de energiekosten.

Laat een warmtepomp installeren zoals veel bedrijven en zorg voor een aangenaam klimaat

Laat een warmtepomp installeren en geniet van een optimaal klimaat op kantoor. Wanneer het warm is, zorgt een warmtepomp voor koeling en in de winter zit u er door een warmtepomp lekker warm bij. Ook zorgt een warmtepomp voor warm water bij bedrijven. Een warmtepomp is dus multifunctioneel! Laat er snel een installeren door onze experts!

Installeer een warmtepomp en spaar het milieu!

Veel bedrijven vinden het ontzien van het milieu belangrijk. Een warmtepomp werkt namelijk volledig elektrisch, waardoor er geen gas meer nodig is. Een gasaansluiting in bedrijven met een warmtepomp is dus niet nodig. Daarnaast bespaart u ook op onderhoudskosten, omdat een warmtepomp onderhoudsarm is! U wilt net als veel andere bedrijven toch ook een warmtepomp? Informeer naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Installab

Wouwsestraatweg 155
4622 AE
Bergen op Zoom

0164 254 649
06 36 200 593
info@installab.nl