Home » Verbouwing

Verbouwing

Een verbouwing is vaak een complexe situatie voor ieder bedrijf. Er moet aan duizend zaken tegelijkertijd worden gedacht, waardoor er snel iets over het hoofd wordt gezien. Geef daarom al de standaard installaties uit handen door de professionals van Installab in te schakelen. Zorg dat installatie van bijvoorbeeld gas, licht en water perfect worden uitgevoerd. Dan kunt u zich richten op de overige zaken tijdens de verbouwing.

Verbouwing gepland? Schakel dan een totaalinstallateur in

Het aansluiten, monteren en installeren is een vak apart. Wanneer u met uw bedrijf een verbouwing overweegt, is het daarom verstandig om een aantal zaken op een rijtje te hebben. Denk daarbij aan het installeren van het elektriciteitsnetwerk, centrale verwarming, rioleringsstelsel, gas en water, alarm- en brandinstallaties, zonnepanelen, etc.

Naast de installatie, schakelt u ons ook in voor onderhoud en advies. Laat uw verbouwing gesmeerd verlopen en kies voor professionele hulp.

Laat de werkzaamheden beginnen!

Vraag vandaag nog een offerte aan en laat de verbouwing beginnen! Zorg ervoor dat uw installaties optimaal en veilig functioneren. Laat ze daarom altijd op een professionele manier aansluiten en controleren. Creëer de beste omstandigheden voor u en uw personeel en laat de verbouwing van start gaan! Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten door het contactformulier in te vullen of vraag direct een offerte aan.