Home » Verbouw

Verbouw

Het is de bedoeling dat een verbouwing snel en soepel verloopt. U wilt er immers voor zorgen dat het pand zo snel mogelijk weer in gebruik kan worden genomen. Dat geldt voor zowel huizen als werkruimtes. Installab is een vakkundig installateur die zo veel mogelijk werk op zich neemt. Daardoor kunt u zich richten op andere zaken.

Een aanspreekpunt voor alle installatiewerkzaamheden 

Een pand laten verbouwen vergt een strakke planning. Dat geldt bij zowel bedrijven als bij particulieren. Het organiseren en plannen van een verbouwing is tijdrovend werk. Helemaal wanneer u met veel verschillende partijen moet overleggen. Installab biedt de uitkomst. Want wij zijn een erkend installatiebedrijf dat alle installatiewerkzaamheden voor u kan uitvoeren. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt voor alles wat met de netwerken in en rond uw woning te maken heeft.

Onze diensten

Installab neemt zo veel mogelijk taken op zich. Denk hierbij aan het leggen van vloerverwarming, het plaatsen van zonnepanelen en het installeren van led-verlichting. Dankzij onze veelzijdigheid zijn we in staat om snel en efficiënt te werken. Wij hoeven namelijk ook niet meer continu met andere aannemers te overleggen. In plaats daarvan houden we ons aan onze eigen planning. Hierdoor kunt u zo snel mogelijk plezier hebben van het resultaat van uw verbouwing.

Schakel ons in voor onderhoud en advies

Voor kleinere projecten kunt u eveneens bij Installab terecht. Wij komen graag bij u langs om de huidige situatie van de installaties door te nemen. Onze uitgebreide ervaring heeft ertoe geleid dat we elke mogelijke situatie wel een keer hebben gezien. Neem dus gerust contact met ons op als u op zoek bent naar advies. Ook voor onderhoudsbeurten aan bestaande installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf nu heeft u nog maar één bedrijf nodig voor al uw installatiewerkzaamheden!

Contact

Laat de verbouwing beginnen! Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten door het contactformulier in te vullen of vraag direct online een offerte aan. Wij helpen u graag verder.