Installatieservice in Bergen op Zoom

Installab levert installatieservice in Bergen op Zoom op verschillende gebieden. Want ook installaties hebben onderhoud nodig!

Installatieservice van Installab voor kwaliteit onderhoud

Door externe omstandigheden die vocht en trillingen veroorzaken kan een installatie minder goed gaan functioneren. Dit betekent dat de installaties slechter werk gaan leveren. Maar nog veel belangrijker betekent dit ook dat er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Installab levert diverse soorten installatieservice in Bergen op Zoom. Deze diensten helpen uw installaties in goede conditie en ongevaarlijk te houden. Daarbij is Installab ook bevoegd om onafhankelijke veiligheidsinspecties uit te voeren. Deze inspecties zijn vollesig volgens de NEN-normen.

Veiligheidsmaatregelen voor de installatieservice

In het ARBO-besluit is bepaald dat bedrijven zelf verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van hun medewerkers. Het installatiebedrijf kan daardoor niet aansprakelijk worden gesteld voor ongelukken met uw elektrische installatie. U moet dus zelf aantonen dat u voldoende veiligheidsmaatregelen heeft getroffen. De arbeidsinspectie hanteert de NEN-3140 als leidraad. Het is dus van groot belang dat u voldoet aan deze norm.

Interesse in onze installatieservice in Bergen op Zoom? Neem dan gerust contact op met Installab. Of vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan.

Installab

Wouwsestraatweg 155
4622 AE
Bergen op Zoom

0164 254 649
06 36 200 593
info@installab.nl