Home » PV-installatie Bergen op Zoom

Wek uw eigen zonne-energie op met een PV-installatie uit Bergen op Zoom

Steeds meer mensen wekken hun eigen benodigde stroom op met behulp van zonnepanelen, ook wel een PV-installatie genoemd. PV staat voor “Photovoltaic”, wat vrij vertaald lichtelektriciteit betekent. Er zijn twee verschillende soorten zonnepanelen, oftewel PV-installaties. Beide zijn verkrijgbaar bij Installab, door ons geïnstalleerd. Wij zijn erkend e-installateur en daarom mag u goede kwaliteit en service verwachten!

Een zonnepanelensysteem dat is gekoppeld aan het elektriciteitsnet

Zonnepanelen zijn gekoppeld aan het elektriciteitsnet. Ze worden meestal geplaatst op woningen en bedrijfspanden. Doordat de zonnepanelen zijn gekoppeld aan het stroomnet, kan het overschot aan gegenereerde stroom worden teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Deze stroom kan vervolgens worden verrekend met de stroom die u heeft verbruikt. Dat scheelt op uw elektriciteitsrekening! Bespaar ook op uw stroomkosten en investeer in duurzame energie met de hoogwaardige oplossingen van Installab.

Interesse in zonnepanelen?

Bent u net zoals vele anderen geïnteresseerd in zonnepanelen op uw dak? Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden. Zo bekijken wij door middel van een legplan welke indeling voor uw PV-installatie het beste is in uw situatie. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons als totaalinstallateur ook terecht voor de installatie van een warmtepomp, laadpaal en/of vloerverwarming. Bij interesse kunt u direct online een offerte aanvragen.