Home » Loodgieter Bergen op Zoom

Loodgieter Bergen op Zoom

Zoekt u een loodgieter voor bijvoorbeeld de aanleg van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen of riolering? Of zoekt u iemand die het onderhoud van deze installaties kan verzorgen? In beide gevallen kunt u uitstekend terecht bij Installab. Wij zijn totaalinstallateur en verzorgen naast loodgietersinstallaties ook installaties voor onder meer licht, zonnepanelen en warmtepompen. Installab is aangesloten bij Techniek Nederland.

Een loodgieter voor in de nieuwbouw of bij een verbouwing

Bent u bezig met een nieuwbouwproject en wilt u hiervoor een loodgieter inschakelen? Of zoekt u juist een vakman voor een verbouwing? De installateurs van Installab nemen deze taak graag op zich. U doet er goed aan om onze hulp in te schakelen bij zowel een nieuwbouwproject als een verbouwing, aangezien we u niet alleen kunnen helpen met loodgieterszaken, maar ook met de installatie van bijvoorbeeld:

Ook voor onderhoud en advies

Wij voeren installaties uit voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Daarbij kunt u ook op ons rekenen voor onderhoud en advies. Onze professionele installateurs staan van begin tot eind voor u klaar en bieden u een oplossing op maat. Elke situatie is immers anders en vraagt dus ook om een andere aanpak. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.