Home » Lichtscan

Vraag direct gratis een lichtscan aan!

Ontdek wat led-verlichting voor uw bedrijf kan betekenen. Met behulp van de lichtscan krijgt u inzicht in het huidige verbruik en de mogelijkheden tot verbetering voor uw verlichting. De lichtscan kunt u hieronder aanvragen!

Waaruit bestaat de lichtscan?

Een lichtexpert komt langs bij uw bedrijf. Deze persoon inventariseert de huidige verlichting en het energieverbruik. Op basis van de bevindingen wordt een rapport opgesteld met daarin de huidige situatiebeschrijving en mogelijke verbeteringen door de toepassing van led-verlichting. De lichtscan is dus inclusief inventarisatie van de lichtbronnen en een besparingscalculatie.

Op deze manier komt u direct te weten wat uw huidige verbruik is, hoeveel u kunt besparen op de energie- en onderhoudsrekening en wat de terugverdientijd is voor het overstappen naar led-verlichting.  

Lichtadvies

De lichtscan kan worden uitgebreid tot een lichtadvies. Hierbij wordt een adviesrapport opgesteld met daarin lichtberekeningen, de projectering van de armaturen per ruimte, een armaturenboek en een kwaliteitsbijlage. Aan dit advies met bijbehorende offerte zijn eenmalige kosten verbonden.

Gratis lichtscan én lichtadvies

De lichtscan is geheel kosteloos. Voor de lichtscan inclusief uitgewerkt lichtadvies betaalt u eenmalig €295,-. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, en er dus voor kiest het plan uit te laten voeren, worden de kosten voor het lichtadvies gecrediteerd.

 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons privacy beleid.