Home » Ledverlichting werkplaats

Ledverlichting op uw werkplaats

Met de juiste ledverlichting op uw werkplaats creëert u een aangename werkplek voor uw medewerkers. Dit is echter niet het enige voordeel; het is namelijk ook kostenbesparend, het ziekteverzuim daalt én de productiviteit van uw medewerkers neemt toe. Zo is iedereen tevreden! Wacht daarom niet langer en laat de specialisten van Installab uit Bergen op Zoom ledverlichting op uw werkplaats installeren.

Een aangename werkplek door professionele ledverlichting op uw werkplaats

U laat het installeren van ledverlichting op de werkplaats het beste over aan een specialist als Installab. Als gecertificeerde e-installateur bieden wij u een totaalpakket aan diensten aan, om de verlichting van de werkplek in goede conditie te krijgen én houden. Onze professionele elektriciens komen graag bij u langs om volgens de NEN-normen, onafhankelijke veiligheidsinspecties uit te voeren voor de juiste verlichting van de werkplaats. Zo zijn u en uw medewerkers verzekerd van goede, duurzame verlichting op bijvoorbeeld kantoor bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden.

Zorg dat uw werkproces goed belicht is met behulp van een op maat gemaakt lichtplan

U begrijpt dat het hebben van goede verlichting op de werkplaats zeer belangrijk is. Ledverlichting is hiervoor een goede, en bovendien duurzame, optie. Laat daarom een professioneel lichtplan opstellen door Installab uit Bergen op Zoom. Wij helpen u maar al te graag bij het ontwerpen en realiseren van een ideaal lichtplan voor uw werkplaats. Plan direct een lichtscan in door te bellen naar 0164 254 649, mail naar info@installab.nl of vraag vooraf een vrijblijvende offerte aan.