Home » Ledverlichting bureau

Ledverlichting bij uw bureau

Laat ledverlichting boven uw bureau installeren door Installab uit Bergen op Zoom en profiteer van de vele voordelen van dit moderne type verlichting! Zo is deze energiezuinig, wat het installeren ervan kostenbesparend maakt, én is het goed voor het milieu. Bovendien ervaren veel medewerkers ledverlichting boven hun bureau als prettig en bevorderend voor de productiviteit.

Ledverlichting bij uw bureau zorgt voor vele voordelen

Het installeren van ledverlichting brengt enkel voordelen met zich mee. U levert namelijk niet in op de kwaliteit van licht op uw kantoor. Het licht van ledlampen is over het algemeen helderder dan van vele andere lampen. Door ledverlichting op de werkplek concentreren medewerkers zich daarom beter, waardoor ze bergen werk van achter hun bureau verzetten! Dat is een goede reden om ledverlichting bij de bureaus van uw medewerkers te laten installen door Installab, een gecertificeerd e-installateur uit Bergen op Zoom.

Laat een professioneel lichtplan opstellen door een specialist

Het opstellen van een lichtplan is een vak apart. De verschillende lichtbronnen op uw kantoor moeten namelijk precies goed worden afgesteld, zodat uw medewerkers zo comfortabel mogelijk kunnen werken. Daarnaast is ook de functie van het licht belangrijk; bij een bureau moet ledverlichting die de concentratie bevordert worden geplaatst, terwijl in de vergaderruimte het licht juist wat warmer mag zijn. Wilt u ook een professioneel lichtplan laten opstellen door een gecertificeerde elektricien? Of wilt u gebruikmaken van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op via 0164 254 649, info@installab.nl of vraag direct online een lichtscan of vrijblijvende offerte aan.