Laadpaal plaatsen Vlissingen

Een laadpaal laten plaatsen bij uw huis of bedrijfspand in Vlissingen? Dat is wel zo handig als u net een elektrische auto heeft aangeschaft. Dan kunt u de auto opladen als u deze niet gebruikt, en is deze weer helemaal opgeladen als u weer wilt vertrekken. Een elektrische auto is een duurzame keuze, en daar werkt Installab graag aan mee door bijvoorbeeld een laadpaal te plaatsen bij u thuis of op het werk in Vlissingen. Wij hebben duurzaamheid namelijk ook erg hoog in het vaandel staan.

Laadpaal laten plaatsen in Vlissingen door Installab

Wij zijn ervoor zowel particuliere als zakelijke klanten. U kunt bijvoorbeeld door ons bij u thuis een laadpaal laten plaatsen, maar ook bij uw bedrijfs- of kantoorpand. Als u bijvoorbeeld elektrische bedrijfsauto’s heeft aangeschaft is dit een ideale oplossing. Installab is gespecialiseerd in dit soort elektrische installaties en kan ook het onderhoud ervan verzorgen, zodat ze in goede conditie blijven. Installab in Bergen op Zoom is een erkend dealer van Rolec.

Diverse soorten installaties

Naast dat we bij u in Vlissingen een laadpaal voor uw elektrische auto kunnen plaatsen, kunt u ons ook inschakelen voor diverse andere installaties. Denk hierbij aan CV installaties, gas- en wateraansluitingen en dak- en zinkwerk, maar ook rioleringsonderhoud en het onderhoud van CV installaties. Wilt u graag door ons een laadpaal bij u in Vlissingen laten plaatsen? Vraag dan online een offerte aan of neem contact met ons op.  

Installab

Wouwsestraatweg 155
4622 AE
Bergen op Zoom

0164 254 649
06 36 200 593
info@installab.nl