Home » Laadpaal plaatsen Vlissingen

Laadpaal plaatsen Vlissingen

Een laadpaal laten plaatsen bij uw huis of bedrijfspand in Vlissingen? Dat is wel zo handig als u net een elektrische auto heeft aangeschaft. Dan kunt u de auto opladen als u deze niet gebruikt en is deze weer helemaal opgeladen als u wilt vertrekken. Een elektrische auto is een duurzame keuze en daar werkt Installab graag aan mee door een laadpaal te plaatsen bij u thuis of op het werk in de regio Vlissingen. Wij hebben duurzaamheid namelijk ook erg hoog in het vaandel staan.

Laadpaal laten plaatsen in Vlissingen door Installab

Wij zijn er voor zowel particuliere als zakelijke klanten. U kunt bijvoorbeeld door ons bij u thuis een laadpaal laten plaatsen, maar ook bij uw bedrijfs- of kantoorpand. Als u bijvoorbeeld elektrische bedrijfsauto’s heeft aangeschaft is dit een ideale oplossing. Installab is gespecialiseerd in dit soort elektrische installaties en kan ook het onderhoud ervan verzorgen, zodat ze in goede conditie blijven. Installab, een totaalinstallateur in Bergen op Zoom, is erkend dealer van Rolec.

Diverse soorten installaties

Naast dat we bij u in Vlissingen een laadpaal voor uw elektrische auto kunnen plaatsen, kunt u ons ook inschakelen voor diverse andere installaties. Denk hierbij aan CV installaties, gas- en wateraansluitingen, warmtepompen en zonnepanelen. Wilt u graag door ons een laadpaal bij u in Vlissingen of omgeving laten plaatsen? Vraag dan online een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.