Specialist op het gebied van nieuw, duurzaam en verbouw werkzaamheden

N

Duurzaam en comfortabel werken

N

Totaalinstallatie van duurzame installaties

N

Altijd het juiste klimaat op kantoor

Laadpaal plaatsen Bergen op Zoom

Heeft u onlangs een elektrische auto aangeschaft, en wilt u daarom een laadpaal laten plaatsen bij u thuis of op de zaak in Bergen op Zoom? Schakel dan Installab in. Installab heeft zich namelijk gespecialiseerd in elektrische installaties en het onderhoud daarvan, en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het aanschaffen van een elektrische auto is natuurlijk een duurzame en milieubewuste keuze; daar werken we bij Installab graag aan mee.

Laadpaal laten plaatsen door Installab in Bergen op Zoom

Als u een elektrische auto gekocht heeft, dan is het wel zo handig om deze bij u thuis op te kunnen laden. Daarom kunt u door Installab een laadpaal bij u thuis in Bergen op Zoom laten plaatsen. Maar naast dat wij dit verzorgen voor particuliere klanten, kunnen ook zakelijke klanten bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld elektrische zakenauto’s aangeschaft, dan is het juist handig om een laadpaal te laten plaatsen bij uw bedrijf in Bergen op Zoom, zodat deze altijd opgeladen zijn. Installab is specialist op het gebied van elektrische installaties en verzorgt dit direct voor u. Tevens is Installab erkend Rolec dealer en aangesloten bij Uneto-Vni

Onderhoud en inspecties

Voor onderhoud aan uw laadpaal of andere elektrische installaties kunt u ook Installab inschakelen. Dat hoort ook bij onze snelle en klantvriendelijke service. Wij kunnen ook inspecties volgens de NEN-normering uitvoeren om uw installaties in goede conditie en ongevaarlijk te houden. Wilt u door ons een laadpaal voor uw elektrische auto laten plaatsen in Bergen op Zoom? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0164 254 649 of info@istallab.nl of door online een offerteaan te vragen.

Neem contact op

Installab

Wouwsestraatweg 155
4622 AE
Bergen op Zoom

0164 254 649
06 36 200 593
info@installab.nl