Home » Laadpaal plaatsen Bergen op Zoom

Laadpaal plaatsen Bergen op Zoom

Heeft u onlangs een elektrische auto aangeschaft en wilt u daarom een laadpaal laten plaatsen bij u thuis en/of op de zaak in Bergen op Zoom of omgeving? Schakel dan Installab in. Installab heeft zich namelijk gespecialiseerd in elektrische installaties en het onderhoud daarvan. Duurzaamheid staat hierbij hoog in het vaandel. Het aanschaffen van een elektrische auto is natuurlijk een duurzame en milieubewuste keuze; daar werken we bij Installab graag aan mee!

Laadpaal laten plaatsen door Installab in Bergen op Zoom

Als u een elektrische auto heeft gekocht, is het wel zo handig om deze bij u thuis op te kunnen laden. Daarom kunt u door Installab een laadpaal bij u thuis in Bergen op Zoom laten plaatsen. Woont u in de omgeving? Ook dan kunt u ons inschakelen. Maar naast dat wij dit verzorgen voor particuliere klanten, kunnen ook zakelijke klanten bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld elektrische zakenauto’s aangeschaft, dan is het juist handig om een laadpaal te laten plaatsen bij uw bedrijf in Bergen op Zoom, zodat deze altijd opgeladen zijn. Installab is specialist op het gebied van elektrische installaties en verzorgt deze direct voor u. Installab is erkend Rolec dealer en wij zijn aangesloten bij Techniek Nederland.

Onderhoud en inspecties

Voor onderhoud aan uw laadpaal of andere elektrische installaties kunt u Installab ook inschakelen. Dat hoort natuurlijk bij onze snelle en klantvriendelijke service. Wij kunnen inspecties uitvoeren volgens de NEN-normering om uw installaties veilig en in goede conditie te houden. Wilt u door ons een laadpaal voor uw elektrische auto laten plaatsen in de regio Bergen op Zoom? Of wilt u gebruik maken van andere diensten, waaronder de installatie van LED verlichting, zonnepanelen en vloerverwarming? Neem dan contact met ons op of vraag online een offerte aan.