Home » Kantoorverlichting LED

Kantoorverlichting LED

Wilt u ook kantoorverlichting laten plaatsen in de vorm van led? Dan is dat een uitstekende oplossing. Het laten installeren van ledverlichting op kantoor is namelijk energiebesparend, wat gunstig is voor zowel het milieu als uw portemonnee. Wanneer u besluit om hierop over te stappen, dan laat u de led kantoorverlichting het beste installeren door een specialist als Installab uit Bergen op Zoom. Wij zijn namelijk gecertificeerd e-installateur, waardoor u profiteert van een optimaal resultaat.

Bespaar op uw elektriciteitskosten met kantoorverlichting in de vorm van led

Bedrijven besteden vaak zo’n 30% tot 50% van hun elektriciteitsbehoefte aan de verlichting van hun werkplekken; dit is logisch omdat het een invloed heeft op de productiviteit van medewerkers. Om deze reden kiezen veel bedrijven voor het laten installeren van energiezuinige ledverlichting op kantoor. Deze aanpassing heeft diverse voordelen, namelijk:

  • U bespaart jaarlijks tot wel 64% op uw energiekosten!
  • Het heldere witte licht zorgt voor een goede concentratie onder medewerkers.
  • Ledverlichting op kantoor gaat langer mee dan standaard tl-licht; dit houdt de onderhoudskosten laag.

Met ledverlichting heeft u altijd de juiste verlichting op kantoor

Van kantoorverlichting in de vorm van led wordt regelmatig gezegd dat deze te fel is. Dit is echter niet langer een reden om u te weerhouden. Bij Installab in Bergen op Zoom bieden we namelijk ledverlichting aan die naar behoefte is aan te passen. Zo kunt u de led kantoorverlichting zo fel maken als u zelf wilt en ook de kleur van het licht is aan te passen.

Vergroot de productiviteit van uw medewerkers

Wilt u ook energie besparen op kantoor door middel van ledverlichting en tegelijkertijd de productiviteit van uw medewerkers vergroten? Maak dan een afspraak via 0164 254 649 of info@installab.nl voor het laten installeren van ledverlichting op uw kantoor. U schakelt ons tevens in voor andere energiezuinige oplossingen zoals warmtepompen voor bedrijven. Neem ook hiervoor contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.