Home » Kantoorverlichting LED Bergen op Zoom

Kantoorverlichting LED Bergen op Zoom

Wilt u ook kantoorverlichting met LED lampen op het werk? Het laten installeren van LED verlichting op kantoor is energiebesparend. Dit is gunstig voor het milieu, maar vooral ook voor uw portemonnee. Laat de installatie dan wel uitvoeren door een specialist: Installab. Zo heeft u een optimaal resultaat! Wij zijn namelijk gecertificeerd e-installateur

Bespaar op de elektriciteitskosten door kantoorverlichting met LED lampen

Kantoren besteden vaak zo’n 30 tot 50% van hun elektriciteitsbehoefte aan de verlichting van de werkplek. Daarom kiezen veel bedrijven voor het laten installeren van energiezuinige LED verlichting op kantoor. Deze aanpassing heeft verschillende voordelen:

  • LED lampen besparen energie, wat gunstig is voor het milieu én uw portemonnee. U bespaart jaarlijks tot 64%!
  • LED lampen geven helder wit licht, waarbij uw medewerkers zich goed kunnen concentreren
  • LED verlichting gaat langer mee dan standaard Tl-licht, waardoor ook de onderhoudskosten laag zijn.

Altijd de juiste verlichting op kantoor

Van LED verlichting op kantoor wordt vaak gezegd dat deze te fel is, of dat het vervelend, hard wit licht geeft. Sommige mensen krijgen hier hoofdpijn van. Daarom is er LED verlichting ontwikkeld die u op uw behoeften kunt aanpassen. Zo kunt u de verlichting zo fel maken als u zelf wilt. Ook past u de kleur van de verlichting eenvoudig aan. 

Vergroot de productiviteit van uw medewerkers!

Wilt u ook besparen met LED verlichting op kantoor en de productiviteit van uw medewerkers vergroten? Maak een afspraak voor het laten installeren van LED verlichting op kantoor door een van onze experts. U kunt ons ook inschakelen voor de installatie van onder meer warmtepompen en airco systemen. Neem direct contact op of vraag online een lichtscan of offerte aan.