Home » Installatiebedrijf Bergen op Zoom

Installatiebedrijf Bergen op Zoom

Installab is niet zomaar een installatiebedrijf in Bergen op Zoom. Wij zijn een totaalinstallateur. Dat betekent dat u voor verschillende installaties, maar ook voor onderhoud, bij ons terecht kunt. U bent bij ons aan het juiste adres voor o.a. gas- en wateraansluitingen, CV installaties, elektrische installaties, zonnepanelen, warmtepompen en airco systemen. Wij helpen u graag verder!

Installab: meer dan een installatiebedrijf in Bergen op Zoom

Als u op zoek bent naar een installatiebedrijf in Bergen op Zoom dat u kan helpen met een passende oplossing op maat, dan kunt u contact opnemen met Installab. Wij zijn er namelijk voor allerlei soorten installaties, maar ook voor het onderhoud daarvan. Wij zijn een kleinschalig bedrijf en kunnen u daarom voorzien van persoonlijke service. Installab is gecertificeerd e-installateur.

Kwaliteit en service gegarandeerd

Naast dat u bij ons terecht kunt voor allerhande installaties en onderhoud daarvan, bent u dus verzekerd van de beste kwaliteit en service. Wij zijn namelijk lid van Techniek Nederland. Ook zijn wij gecertificeerd partner van Viessmann. Wilt u meer weten over ons installatiebedrijf in Bergen op Zoom? Neem dan contact met ons op. Vraag bij interesse direct online een offerte aan.