Specialist op het gebied van nieuw, duurzaam en verbouw werkzaamheden

N

Duurzaam en comfortabel werken

N

Totaalinstallatie van duurzame installaties

N

Altijd het juiste klimaat op kantoor

Installatiebedrijf Bergen op Zoom

Installab is niet zomaar een installatiebedrijf in Bergen op Zoom. Wij zijn een totaalinstallateur. Dat betekent dat u voor verschillende installaties, maar ook voor onderhoud, bij ons terecht kunt. Voor gas- en wateraansluitingen, CV installatie en onderhoud, rioleringsonderhoud en elektrische installaties en het onderhoud ervan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder!

Installab: meer dan een installatiebedrijf in Bergen op Zoom

Als u op zoek bent naar een installatiebedrijf in Bergen op Zoom dat u kan helpen met een passende oplossing op maat, dan neemt u contact op met Installab. Wij zijn er namelijk voor veel verschillende soorten installaties, maar ook voor het onderhoud daarvan. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor elektrische installaties en het onderhoud daarvan, rioleringsonderhoud, CV installaties en het onderhoud daarvan en gas- en wateraansluitingen.

Kwaliteit en service gegarandeerd

Naast dat u bij ons terecht kunt voor allerhande installaties en onderhoud daarvan, bent u ook verzekerd van de beste kwaliteit en service. Wij zijn namelijk het een Sterkin erken installatiebedrijf in Bergen op Zoom voor het installeren van branddetectie. Tevens zijn wij erkend dealer van Nefit & Remeha en Rotec dealer voor de laadpalen. Wilt u meer weten over ons installatiebedrijf in Bergen op Zoom? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0164 254 649, mailen naar info@installab.nl of vraag online een offerte aan.

Neem contact op

Installab

Wouwsestraatweg 155
4622 AE
Bergen op Zoom

0164 254 649
06 36 200 593
info@installab.nl