Installatie warmtepomp Bergen op Zoom

De installatie van een warmtepomp kunt u in de omgeving van Bergen op Zoom het best overlaten aan Installab. Wij zijn namelijk van alle markten thuis; u kunt ons dan ook inschakelen voor veel verschillende soorten installaties. Of het nu gaat om woningbouw of utiliteitsbouw, binnen of buiten; wij bieden altijd een oplossing op maat op het gebied van installaties.

Laat de installatie van uw warmtepomp in Bergen op Zoom over aan Installab

Als u de installatie van uw warmtepomp in Bergen op Zoom overlaat aan Installab, dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Wij zijn gecertificeerd partner van Viessmannin. Daarnaast zijn wij van alle markten thuis en zorgen we altijd voor een oplossing op maat. Dit is erg belangrijk op het gebied van warmtepompen, er zijn namelijk veel verschillende soorten en maten van die weer geschikt zijn voor diverse soorten woningen of panden. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen dan ook bij ons terecht.

Persoonlijke service

Naast dat u bij ons terecht kunt voor de beste kwaliteit, bent u bij ons ook altijd verzekerd van persoonlijke en klantvriendelijke service. Wij verzorgen niet alleen allerhande installaties, maar ook het onderhoud ervan. Dat is minstens zo belangrijk. Wilt u de installatie van uw warmtepomp graag uitbesteden aan ons installatiebedrijf in Bergen op Zoom? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Installab

Wouwsestraatweg 155
4622 AE
Bergen op Zoom

0164 254 649
06 36 200 593
info@installab.nl