Home » Energielabel voor woningen Bergen op Zoom

Energielabel voor woningen Bergen op Zoom

Het energielabel voor woningen is in het leven geroepen om kopers en huurders te helpen bij het maken van een bewuste keuze. In één oogopslag weet de koper of huurder nu hoe comfortabel en energiezuinig de beoogde woning is. Hoe groener het label wordt, hoe voordeliger de woning na aankoop is. U hoeft namelijk minder energiekosten te betalen. Het energielabel voor woningen kunt u op verschillende manieren verbeteren.

Het energielabel voor woningen verbeteren met onze hulp

Wilt u graag zuiniger en comfortabeler wonen? Ga dan aan de slag met het verbeteren van uw energielabel. Wanneer u in één keer grote stappen wilt zetten, schakelt u Installab in. Installab is gecertificeerd e-installateur. Door verschillende installaties aan uw huis te vervangen of toe te voegen, helpen wij u aan een energiezuinige woning. Denk hierbij onder andere aan:

  • Het installeren van vloerverwarming (lage temperatuurverwarming)
  • Gebruik maken van zonne-energie: stroom opwekken met zonnepanelen en/of water verwarmen met een zonneboiler
  • Gasloos verwarmen met behulp van een warmtepomp 

Het effect van isoleren

Bovenstaande maatregelen hebben het meeste effect wanneer uw woning goed is geïsoleerd. Uw woning laten isoleren heeft een positieve impact op het energielabel van uw woning. Bij een goed geïsoleerde woning is het aan te raden om gebruik te maken van mechanische ventilatie. Op deze manier wordt de lucht in huis voortdurend ververst. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Met onze installaties hebben wij al veel mensen geholpen aan een verbeterd energielabel van hun woning. Naast installaties kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud. Heeft u interesse in een van onze diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Bij eventuele andere vragen helpen wij u ook graag verder. We vertellen met alle plezier meer over onze diensten. Neem hiervoor contact met ons op. Wij komen dan zo spoedig mogelijk terug op al uw vragen.