Home » Energie besparen kantoor

Energie besparen op kantoor

Energie besparen op kantoor is voor veel organisaties een doel dat steeds belangrijker wordt. Natuurlijk is het voor de portemonnee gunstig om energie te besparen op kantoor, maar ook in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De elektriciteit die nu nog op veel kantoren wordt gebruikt, is namelijk belastend voor het milieu. Is dit bij u op kantoor ook het geval en wilt u hier iets aan veranderen? Schakel dan Installab uit Bergen op Zoom in!

Altijd de nieuwste duurzame installaties om energie te besparen op kantoor

Wanneer u Installab inschakelt voor het installeren van nieuwe elektrische installaties, bent u uiteraard verzekerd van de beste kwaliteit en service. Maar belangrijker nog: onze installaties zijn altijd energiezuinig. Dat scheelt in de belasting van het milieu én uw portemonnee! U schakelt ons als gecertificeerd e-installateur dus met een gerust hart in voor het besparen van energie op kantoor.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: wat is dat eigenlijk?

Zoals gezegd willen steeds meer organisaties energie besparen op hun kantoor in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Maar wat houdt dit in? Bedrijven die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, geven hiermee aan dat zij zich verantwoordelijk voelen voor maatschappelijke problemen, waaronder milieuproblemen als luchtvervuiling en klimaatverandering. Met name energiezuiniger werken op kantoor heeft een grote positieve invloed op het milieu.

Ga ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en laat energiebesparende installaties plaatsen

U bekommert zich om het milieu? Besluit dan om energie te besparen op kantoor door middel van het laten plaatsen van energiebesparende installaties door Installab. Als duurzaam installatiebedrijf komen wij hiervoor graag bij u langs vanuit onze vestigingsplaats in Bergen op Zoom. Neem contact met ons op via 0164 254 649 of info@installab.nl om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een offerte aan.