Energie besparen bedrijven

Energie besparen is een steeds belangrijker doel voor veel bedrijven. Natuurlijk is het gunstig voor de portemonnee om energie te besparen op kantoor, maar ook in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen willen veel bedrijven energie besparen. De elektriciteit die wordt gebruikt op kantoren en andere bedrijven is namelijk erg belastend voor het milieu.

Altijd de nieuwste elektrische installaties om energie te besparen in verschillende bedrijven

Wanneer u Installab inschakelt voor het installeren van nieuwe elektrische installaties, of elektrische installaties door ons laat installeren in uw nieuwe kantoor, bent u uiteraard verzekerd van installaties van de beste kwaliteit. Maar belangrijker nog: onze installaties zijn altijd energiezuinig. Dat scheelt in de belasting voor het milieu én in uw portemonnee.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: wat is dat eigenlijk?

Zoals gezegd willen steeds meer bedrijven energie besparen op hun kantoor in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Maar wat is dit eigenlijk? Bedrijven die doen aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, geven hiermee aan dat zij zich verantwoordelijk voelen voor maatschappelijke problemen als arbeidsomstandigheden en vergrijzing, maar vooral ook milieuproblemen als luchtvervuiling en klimaatverandering. Zo gebruiken bedrijven die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zo min mogelijk papier en water. Maar vooral energie besparen op kantoor heeft een grote positieve invloed op het milieu.

Ga ook Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: laat energiebesparende installaties plaatsen door de specialist

U bekommert zich toch ook om het milieu? Ga daarom ook energie besparen op kantoor en laat, zoals veel bedrijven, energiebesparende elektrische installaties plaatsen door Installab. Neem contact op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken of vraag een offerte aan.

Installab

Wouwsestraatweg 155
4622 AE
Bergen op Zoom

0164 254 649
06 36 200 593
info@installab.nl