Home » Elektricien Bergen op Zoom

Elektricien Bergen op Zoom

Heeft u een elektricien nodig in de omgeving van Bergen op Zoom? Dan bent u vast op zoek naar een bedrijf dat betrouwbaar is en dat u de beste kwaliteit kan leveren. Installab is gespecialiseerd in allerhande elektrische installaties en is lid van Techniek Nederland. Daarnaast zijn wij als installatiebedrijf in Bergen op Zoom vaste partner en dealer van topmerken.

Installab: meer dan een elektricien in Bergen op Zoom

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van elektrische installaties en het onderhoud ervan. Of het nu gaat om zonnepanelen of laadpalen; voor alle elektrische installaties kunt u bij ons terecht. Maar wij verzorgen ook andere installaties. Wij zijn namelijk meer dan alleen een elektricien in Bergen op Zoom. Het installeren van airco systemen, warmtepompen, LED verlichting en vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden. Ook voor het onderhoud van uw installaties kunt u bij ons terecht. Dat is wel zo prettig, want op deze manier hoeft u maar met één bedrijf contact te leggen: Installab.

Online een offerte aanvragen

Wilt u weten wat het kostenplaatje gaat worden als u onze elektricien bij u in (de omgeving van) Bergen op Zoom inschakelt? Dan kunt u direct online een offerte aanvragen. Voor vragen of meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.