Home » Elektricien Bergen op Zoom

Elektricien in regio Bergen op Zoom

Heeft u een elektricien nodig in de omgeving van Bergen op Zoom? Dan wilt u natuurlijk een bedrijf in de arm nemen dat betrouwbaar is en de beste kwaliteit levert. Installab uit Bergen op Zoom is gespecialiseerd in diverse elektrische installaties en is lid van Techniek Nederland. Daarnaast zijn wij als installatiebedrijf vaste partner en dealer van topmerken. U geeft uw elektrische klussen dus met een gerust hart aan ons uit handen.

Een elektricien in Bergen op Zoom met diverse specialisaties

Bij Installab zijn we gespecialiseerd in elektrische installaties én het onderhoud hiervan. Of het nu gaat om zonnepanelen of laadpalen; voor alle elektrische installaties kunt u bij ons terecht. Daarnaast verzorgen wij ook andere installaties, wat ons bedrijf uit Bergen op Zoom meer dan een elektricien maakt. Het installeren van airco-systemen, warmtepompen, ledverlichting en vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast klopt u ook bij ons aan voor het onderhoud van uw installaties. Doordat wij al deze diensten onder één dak hebben, hoeft u maar met één bedrijf contact te leggen: Installab.

Vraag online een offerte aan

Wilt u weten wat het kostenplaatje gaat worden als u onze elektricien bij u in Bergen op Zoom of omgeving inschakelt voor een klus? Vraag dan direct online een offerte aan voor een dienst naar keuze. Voor vragen of meer informatie neemt u contact met ons op via 0164 254 649, info@installab.nl of vul ons contactformulier in.