Electricien Bergen op Zoom

Heeft u een electricien nodig in de omgeving van Bergen op Zoom? Dan bent u vast op zoek naar een bedrijf dat betrouwbaar is en dat u de beste kwaliteit kan leveren. Installab is gespecialiseerd in allerhande elektrische installaties en is dan erkend Sterkin Lid. Daarnaast zijn wij als  installatiebedrijf in Bergen op Zoom vaste partner en dealer van topmerken.

Installab: meer dan een electricien in Bergen op Zoom

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van elektrische installaties en het onderhoud ervan. Of het nu gaat om zonnepanelen of laadpalen; voor alle elektrische installaties kunt u bij ons terecht. Maar daarnaast kunt u ook voor andere installaties bij ons terecht; wij zijn namelijk meer dan alleen een electricien in Bergen op Zoom. Ook voor dak- en zinkwerk, gas- en waterinstallaties, CV installaties en onderhoud en rioleringsonderhoud. Ook voor onderhoud van uw elektrische installaties kunt u bij ons terecht. Dat is wel zo prettig, want op deze manier hoeft u maar met één bedrijf contact te leggen voor al uw installaties: Installab.

Online een offerte aanvragen

Wilt u weten wat het kostenplaatje gaat worden als u onze electricien bij u in Bergen op Zoom inschakelt? Dan kunt u direct online een offerte aanvragen. Voor vragen of meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen.

Installab

Wouwsestraatweg 155
4622 AE
Bergen op Zoom

0164 254 649
06 36 200 593
info@installab.nl