Home » Duurzame installatie Bergen op Zoom

Duurzame installatie

Bij een niet-duurzame installatie wordt vaak meteen gedacht aan een elektrische installatie. Maar wist u dat installaties voor de gas- en watervoorziening minstens zo een grote invloed hebben op het milieu? Laat daarom de totale installatie van zonnepanelen of een duurzame warmtepomp voor uw (nieuwe) pand verzorgen door Installab, gecertificeerd e-installateur. U bent dan verzekerd van duurzame installaties, zonder dat u inlevert aan comfort.

Duurzame installatie voor stroom, gas en watervoorziening en toch comfortabel werken

Vaak wordt gedacht dat u niet op een prettige manier kunt werken wanneer uw kantoor is voorzien van een duurzame installatie voor de stroom-, gas- en watervoorziening. Maar niets is minder waar! Want met de duurzame installaties van Installab heeft u altijd warm water, zit u er lekker warm bij in de winter en lekker koel in de zomer, terwijl alle installaties op een duurzame manier werken. Daardoor kunt u op een comfortabele manier werken, terwijl u toch aan het milieu denkt.

Uw wensen staan centraal

Bij het installeren van duurzame installaties is het heel belangrijk dat u er prettig mee kunt werken. Want dit is minstens zo belangrijk als het milieu. Daarom plannen we direct een gesprek in wanneer u onze experts inschakelt voor het installeren van installaties voor gas, water en elektriciteit op uw nieuwe (kantoor)pand. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op of vraag online een offerte aan.