Home » Duurzaam installatiebedrijf Bergen op Zoom

Duurzaam installatiebedrijf Bergen op Zoom

Installab is een duurzaam installatiebedrijf in Bergen op Zoom. Bij alle installaties die we doen, houden we rekening met een zo efficiënt mogelijke werkwijze en natuurlijk met het milieu; dit vinden we erg belangrijk. Wij zorgen daarnaast altijd voor een oplossing op maat, zodat de installatie helemaal bij uw situatie, huis en/of bedrijfspand past.

Installab: duurzaam installatiebedrijf in Bergen op Zoom

Als u op zoek bent naar een duurzaam installatiebedrijf in de omgeving van Bergen op Zoom, dan bent u op zoek naar Installab. Wij zijn er voor verschillende soorten installaties, zoals warmtepompen, zonnepanelen en vloerverwarming. Wij hebben veel ervaring met elektrische installaties, zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw. Wij ontwerpen, plaatsen en onderhouden complete elektrische installaties en voorzien u hierin ook graag van advies.

Andere installaties door Installab

Wij bieden altijd totaaloplossingen op het gebied van installaties. En niet alleen op het gebied van elektrische installaties. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor gas- en wateraansluitingen, CV installatie en onderhoud. Meer weten over Installab, een duurzaam installatiebedrijf in Bergen op Zoom? Neem dan contact met ons op of vraag direct online een offerte aan.