Home » CV ketel Bergen op Zoom

CV ketel Bergen op Zoom

Heeft u een nieuwe cv-ketel nodig in uw huis of bedrijfspand in regio Bergen op Zoom? Dan kunt u terecht bij Installab uit Bergen op Zoom. Wij bieden zowel particuliere als zakelijke klanten te allen tijde een totaaloplossing op maat aan. We denken graag met u mee over de soort cv-ketel die past bij uw situatie en plaatsen deze direct in uw huis of bedrijfspand in Bergen op Zoom en omgeving.

Cv-ketel laten plaatsen in uw huis of bedrijfspand in regio Bergen op Zoom

Bij Installab verzorgen we allerhande (duurzame) installaties en onderhoud, waaronder cv-ketels. Doordat wij gecertificeerd e-installateur zijn, bent u ervan verzekerd dat wij uitstekende kwaliteit leveren. Wij vinden namelijk dat alle installaties in huizen en bedrijfspanden het comfort van wonen en werken moeten verhogen. Dat is natuurlijk voor iedereen anders, waardoor wij altijd een oplossing op maat bieden. Hierbij profiteert u van de beste persoonlijke service.

Schakel ons in voor het laten plaatsen en onderhoud van uw cv-ketel

U schakelt Installab uit Bergen op Zoom zowel in voor het laten plaatsen als onderhoud aan uw cv-ketel. Het goed onderhouden van uw cv-ketel is namelijk ook van groot belang; zo voorkomt u defecten en gevaarlijke situaties. Wilt u meer weten over het onderhoud dat wij uitvoeren aan cv-ketels of wilt u door ons een nieuwe cv-ketel laten plaatsen in regio Bergen op Zoom? Neem dan contact met ons op via 0164 254 649, stuur een mail naar info@installab.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan.