CV installateur Bergen op Zoom

Installab is dé professionele CV installateur gevestigd in Bergen op Zoom. Wij verzorgen niet alleen de installatie van uw centrale verwarming, maar ook het onderhoud ervan. In beide gevallen kunt u bij ons terecht voor uitstekende service op maat. Wij zijn er ook voor gas- en wateraansluitingen, rioleringsonderhoud en andere elektrische installaties en onderhoud.

Installab: CV installateur in Bergen op Zoom en omstreken

Bent u op zoek naar een professionele CV installateur in Bergen op Zoom? Dan bent u op zoek naar Installab. Wij zijn namelijk een toonaangevend installatiebedrijf, aangesloten bij Techniek Nederland. Daarnaast zijn we als installatiebedrijf in Bergen op Zoom erkend door stichting Sterkin. Wij bieden altijd totaaloplossingen op maat; u kunt de installatie van uw centrale verwarming met een gerust hart aan ons overlaten.

Onderhoud aan uw centrale verwarming

Het kan voorkomen dat de werking van uw centrale verwarming minder wordt, bijvoorbeeld door trillingen en vocht. Het is daarom belangrijk om regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw centrale verwarming. Hierdoor voorkomt u grote defecten, onverwachte kosten en gevaarlijke situaties. Maar heeft u natuurlijk een professionele CV installateur nodig. Installab kan dan ook bij u thuis in Bergen op Zoom het onderhoud aan uw centrale verwarming verrichten. Vraag direct online een offerte aan of bel voor meer informatie naar 0164 254 649 of mail naar info@installab.nl.  

Installab

Wouwsestraatweg 155
4622 AE
Bergen op Zoom

0164 254 649
06 36 200 593
info@installab.nl