Home » Bedrijfspand verduurzamen

Het verduurzamen van uw bedrijfspand is de toekomst

Overstappen naar duurzame oplossingen is momenteel erg gunstig. Bedrijven kunnen op termijn enorme winsten behalen door nu te kiezen voor het verduurzamen van hun kantoren en panden. Installab is een ervaren en gedreven installatiebedrijf die maar wat graag z’n steentje bijdraagt aan het beschermen van onze omgeving. Maak ook de milieubewuste keuze en kies voor het verduurzamen van uw bedrijf!

Meer rendement dankzij Installab

Er zijn twee manieren om milieubewuster met energie om te gaan. Je kunt energie op een groenere manier opwekken of je kunt minder energie gaan gebruiken. Het profijt zal het hoogst zijn wanneer je deze twee met elkaar combineert. Dat is precies wat Installab doet. We dringen het energieverbruik van uw bedrijf terug, terwijl we er tegelijkertijd voor zorgen dat stroop op een groene manier wort opgewekt. Het resultaat is gigantisch. U zult uw investering snel terugverdienen en financieel profiteren. Tegelijkertijd zet u een stap in de goede richting om het milieu te beschermen. Maar zeker zo belangrijk is dat u op een prettige manier kunt werken. Daarom staan uw wensen en behoeften altijd centraal wanneer u uw kantoor door ons laat verduurzamen. 

Manieren om duurzame energie op te wekken

Het verduurzamen van een bedrijf kan dus door energie groener op te wekken. Dat doen we onder andere door zonnepanelen te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om een warmtepomp te plaatsen. In combinatie met een lage temperatuur installatie levert dat enorme voordelen op met betrekking tot uw energierekening. 

Zo dringen wij het stroomverbruik terug

Installab installeert efficiënte apparatuur om het stroomverbruik van een bedrijf te verminderen. U kunt bijvoorbeeld denken aan LED verlichting. Een laadpaal voor elektrische auto’s is bovendien een uitstekende aanmoediging voor werknemers om voor een elektrische auto te kiezen. Verder voorzien we bedrijven waar nodig van besparende isolatie. Het hele klimaat binnen uw onderneming zal een boost krijgen dankzij de mechanische ventilatie en airconditioning. Samen zorgen zij voor een optimaal werkklimaat. Dat bevordert de productiviteit en de werksfeer en verlaagt het ziekteverzuim. 

Wij helpen u graag verder!

Wilt u milieuvriendelijke installaties? Of bent u benieuwd hoe u uw eigen bedrijf kunt verduurzamen? Dan kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend online een lichtscan of offerte aan. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.