Home » Airco systemen

Airco in uw woning of op kantoor

Zelfs in Nederland is het tijdens de zomermaanden behoorlijk warm. Dat is lang niet altijd even prettig. Op een warm en zweterig kantoor is het niet erg comfortabel werken. En in een bloedhete slaapkamer komen de meeste mensen maar moeilijk in slaap. Airconditioning biedt hiervoor de uitkomst en is ook nog eens betaalbaar! 

Maatwerk voor uw woning

Airco’s zijn inmiddels eigenlijk wel onmisbaar geworden. Installab is een expert in het installeren van airco’s in bestaande woningen. Voordat we beginnen, gaan we in alle rust met u als klant om de tafel zitten. We krijgen te horen wat uw wensen zijn en maken op basis daarvan een plan op maat. Wij zijn ervan overtuigd dat deze aanpak tot de mooiste resultaten leidt. U krijgt van ons precies wat u nodig heeft: een rendabele en efficiënte airco installatie voor uw woning. 

Meer rendement dankzij een optimaal klimaat op kantoor

Mensen kunnen prettiger werken in een aangename omgeving. De temperatuur speelt daar een belangrijke rol bij. Het laten installeren van airconditioning in een kantoorruimte is dus niet alleen maar gunstig voor het comfort. Medewerkers zullen met meer plezier werken en dat leidt tot een betere werksfeer en meer productiviteit. Werkgevers zijn daarom eveneens enthousiast over de installatie van airco systemen.

Mechanische ventilatie voor een nog beter klimaat

De luchtkwaliteit in werk- en woonruimtes wordt helaas nog weleens over het hoofd gezien. Dat is geheel ten onrechte, want het heeft invloed op onze algehele gezondheid. Een goede luchtkwaliteit leidt tot minder ziekteverzuim. Mechanische ventilatie is dé oplossing om er voor te zorgen dat het klimaat bij u thuis en op uw werk met sprongen vooruit gaat.

Contact

Wilt u graag een airco in uw woning of kantoorpand laten installeren of heeft u hier vragen over? Dan kunt u bij ons terecht. Hetzelfde geldt voor o.a. installaties als zonnepanelen, vloerverwarming en LED verlichting. Neem contact op voor een inventarisatiegesprek of vraag direct online een offerte aan. We helpen u graag verder!