Specialist op het gebied van nieuw, duurzaam en verbouw werkzaamheden

N

Duurzaam en comfortabel werken

N

Totaalinstallatie van duurzame installaties

N

Altijd het juiste klimaat op kantoor

Airco kantoor

Komt de warme zomer er weer aan, dan is een goede airco op kantoor onmisbaar. Het is niet prettig als u en uw medewerkers zwetend op kantoor zitten. Helemaal als u strak in het pak op uw werk moet verschijnen. Laat daarom een airconditioning op kantoor installeren door onze specialisten.

Belangrijk: laat een airco in uw nieuwe kantoor installeren door de experts

Bent u uw eigen bedrijf gestart? Of is dit al enige jaren geleden en bent u nu uit uw jasje gegroeid? Wat de reden voor het laten bouwen van een nieuw kantoorpand ook is, de details zijn het belangrijkst. Natuurlijk zorgt u ervoor dat het pand er mooi uitziet en van alle gemakken is voorzien, maar een airco op kantoor mag niet ontbreken . Laat de installatie hiervan verzorgen door een specialist die u te allen tijde de beste service biedt.

Installatie van een airconditioning op maat voor ieder kantoor

Installab verzorgt uw elektrische installaties van A tot Z. Hiervoor leveren wij maatwerk, want ieder kantoorpand is uniek. Daarom ontwerpen wij iedere elektrische installatie, zoals een airco voor kantoor afzonderlijk. Zo heeft u een airconditioning op kantoor die precies op uw situatie is afgestemd. Bij het ontwerpen van elektrische installaties als een airconditioning op kantoor, staan de wensen en behoeften van u en uw medewerkers altijd centraal. Daarom inventariseren we eerst met u wat de meest efficiënte oplossing is. Zo zijn wij goed op de hoogte van uw wensen en behoeften. Bel voor het maken van een afspraak voor een inventarisatiegesprek: 0164 254 649.

Neem contact op

Installab

Wouwsestraatweg 155
4622 AE
Bergen op Zoom

0164 254 649
06 36 200 593
info@installab.nl